sereno logo alu

Kraftfullt och smäckert aluminiumräcke för högsta möjliga säkerhet

Sveriges säkraste glasräcke? Väljer du Sereno Aluminium har du ett stabilt, tåligt och underhållsfritt räcke i naturanodiserad aluminium – stilrent designat helt utan synliga skruvar och överlappande hörn.

Leveranstid: från 48 h
Pris: Från 4 059
 kr/m*

* Baserat på 20 meters räcke i standardutförande (utan fallhöjd)

eye icon white 01

Stilren design

paper icon white 01

Naturanodiserad aluminium

shield icon whit 01

Hög säkerhet

tools icon white 01

Underhållsfritt

cogs icon white 01

Lätt att montera

Sveriges säkraste glasräcke?

Med Sereno Aluminium kan du känna dig trygg. Räcket uppfyller inte bara Boverkets krav utan även Svenska Balkongföreningens betydligt hårdare rekommendationer – fem gånger om (vi lät statens tekniska provningsinstitut testa). Faktum är att det tål lika mycket som ett kravallstaket. Det gör Sereno Aluminium till det självklara valet där säkerheten är som allra viktigast, exempelvis där det finns både fallrisk och barn.

Alu-img-1

Ren och smäcker design

Sereno Aluminium har en unik design – helt utan synliga skruvar och överlappande hörn. Glasen monteras diskret inne i stolparna utan synliga fästen. Tillsammans med de sömlösa hörnen och de rena linjerna ger det ett lika smäckert som stilrent utseende som passar på varje uteplats.

Tålig naturanodiserad aluminium

När du väl monterat ditt räcke ska du inte behöva tänka på det. Därför är Sereno Aluminium tillverkat i tålig naturanodiserad aluminium som står emot såväl väder och vind som andra yttre omständigheter. Du får ett räcke som behåller sin höga finish, år efter år. Det enda du behöver göra är att tvätta av det då och då.

Alu img 2

Vilket Sereno Passar Dig?

Glas, tjocklek

Glas, färg

Handledare